U bent hier: Home  »  vrijgezellenfeest op het water

Actief vrijgezellenfeest in Gelders Recreatiepark

Gaat een vriend of vriendin trouwen en zoek je een Gelderse locatie voor het vrijgezellenfeest? Kom naar Recreatiepark De Veerstal. Hier kun je o.a. flyboarden, varen, scooteren, bowlen, eten en overnachten.

Een actieve vrijgezellendag

Waar houdt jullie vrijgezel van? Van watersporten, fietsen en goed eten, of van relaxen op het strand? Bij Recreatiepark De Veerstal kan dat allemaal. Op ons park en in de omgeving van het Rhederlaag is ontzettend veel te doen. We helpen je graag om jullie vrijgezel een onvergetelijke dag te bezorgen.

Bowlen

Misschien hebben jullie het al jaren niet meer gedaan: bowlen. Dan is het lekker melig om te gaan discobowlen – mét hulprekjes bijvoorbeeld. Zijn de vrijgezellenpartygangers juist bloedfanatieke bowlers? Dan laten we de hulprekjes natuurlijk gewoon zakken.

Flyboarden op het Rhederlaag

Wil je de aanstaande bruid of bruidegom wel eens 15 meter boven het water zien zweven? Laat hem of haar dan flyboarden. Dit kan op elke zaterdag en zondag bij de Veerstal.

Er is ook een speciaal Flyboard arrangement, waarbij je flyboarden en dineren combineert. Dit arrangement is geldig vanaf 6 personen en kost € 61,50 p.p. Mail voor meer informatie en reservering naar info@flyboardgelderland.nl.

Boot huren in Lathum

Is de vrijgezel een watersportliefhebber? Huur dan bijvoorbeeld een elektrische boot voor een dagje varen of vissen op het Rhederlaag. Hiervoor is geen vaarbewijs nodig, maar enige vaarervaring is wel gewenst. Voor alle (maximaal) 8 passagiers zijn zwemvesten aanwezig.

Of bedenk een (speur)tocht per kano. Onze 2- en 3-persoonskano’s zijn per uur en per dag te huur.

Dinnertour per scooter

Zin in een zomers getint vrijgezellenuitje? Maak dan samen een culinaire scootertocht door de Liemers. Tijdens deze Dinnertour De Liemers vertrekken jullie met een scooter vanuit Didam. Gedurende de tocht eten jullie bij verschillende restaurants, waaronder het restaurant van de Veerstal. Sluit dit uitje bijvoorbeeld af met een potje discobowlen in onze bowling.

Met zijn vieren in een slaapton/trekkershut

Willen jullie na het vrijgezellenfeest blijven slapen? Dan is een slaapton weer eens wat anders. Het is een leuk en aantrekkelijk geprijsd alternatief. Je betaalt € 69,- per ton per nacht. Er kunnen maximaal 4 personen in een ton.

Natuurlijk kunnen jullie ook terecht in onze chalets of caravans of op onze camping. En dan de volgende gezellig samen ontbijten en daarna bijkomen op ons privéstrand?

Een vrijgezellenfeest organiseren? Ontdek de mogelijkheden bij recreatiepark de Veerstal: info@deveerstal.nl

Heeft u vragen ?