Vakantiepark Veluwe

Een fijn vakantiepark bij de Veluwe vind je in Lathum. Met een mooie ligging aan het water, een ruime jachthaven en vele leuke faciliteiten op het vakantiepark. Is Recreatiepark de Veerstal een ideale locatie voor zowel een rustige als avontuurlijke vakantie.

Boek direct uw vakantie bij de Veluwe

Een gezellig vakantiepark met de Veluwe om de hoek

Met slechts 20 minuten rijden bent u zo op de Veluwe. Een wandeling of fietstocht door deze parken zijn dan ook een fijne ontsnapping aan de camping en de bewoonde wereld. Om het hoofd even leeg te maken is niet zo lekker als de natuur in gaan, geen verkeer, geen drukte en een zee van groen, dat klinkt toch heerlijk?

Nationaal park Veluwezoom

Met ruim 5.000 hectare aaneengesloten natuur om voor u te verkennen. Op de website van Natuurmonumenten vindt u routes die voor iedereen geschikt zijn.

Bekijk de website

Nationaal park De Hoge Veluwe

Bos, gras, zand en bezienswaardigheden zoals musea en kunst. Dat vindt u bij het Nationaal park de Hoge Veluwe. Dit enorme park kunt u bezoeken vanaf €6,15 per dag.

Website Hoge Veluwe

vakantiepark veluwe chalet huren

Kamperen of een chalet huren bij ons vakantiepark bij de Veluwe?

Bij ons vakantiepark nabij de veluwe is iedereen welkom. Of u nu een eigen kampeermiddel heeft en gezellig op een kampeerveld komt staan. Of huurt u liever een accommodatie? Onze vele type accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Wat kiest u?

Ruime kampeerplaatsen

Onze ruime kampeerplaatsen staan op groene grasvelden. Ook kunt u kiezen voor een plekje aan het water of er juist iets verder vanaf, het is maar net wat u fijn vindt.

Waar zijn de kampeerplaatsen van voorzien?

  • 6 ampère stroom standaard
  • Diverse watertappunten in de buurt
  • Bij of aan het water
  • Aankomst vanaf 13:00 uur
  • Vertrek tot 12:00 uur 

Bekijk kampeerplaatsen

Grote keuze uit accommodaties

Geen gedoe met inpakken, uitpakken en schoonmaken van de kampeermiddellen? Huur een van onze slaaptons, chalets of vakantiehuizen. Deze accommodaties dienen als uitstekende uitvalsbasis voor bijvoorbeeld tochten op de Veluwe, of, wanneer u een ligplaats heeft, als tijdelijke accommodatie. Bent u benieuwd geworden naar de opties? Dit is ons aanbod:

  • 6 type chalets, deze zijn geschikt van gezinnen van 2 t/m 7 personen
  • 2 soorten vakantiehuizen, een voor 7 en een voor 8 personen
  • (Luxe) slaapton: beide zijn geschikt voor gezelschappen tot 4 personen

Bekijk alle accommodaties

vakantiepark veluwe ligweide

Faciliteiten voor iedereen

Voor iedereen is er genoeg te beleven bij Recreatiepark de Veerstal. Bent u de rustzoeker? Ga lekker ontspannen op de ligweide met een goed boek. Of zoekt u echt een moment voor uzelf? Wat dacht u van een massage waarin u 60 minuten lang kan genieten van pure verwennerij, het is tenslotte vakantie. Rust kunt u ook vinden op het water, een visvakantie is ook mogelijk bij ons!

Kinderen en avontuurlijke vakantiegangers mogen natuurlijk niet achterblijven. Er is eindeloos speelplezier te vinden. De (indoor) speeltuin zijn er altijd wel kinderen die gezellig met elkaar aan het spelen zijn. Op het sportveld zijn er altijd wel activiteiten te ondervinden, genoeg ruimte om lekker uit te razen. Zit het weer even tegen? Ons vakantiepark bij de Veluwe heeft ook een bowlingbaan met horeca! Komt u uw gezin uitdagen?

Faciliteiten overzicht

Vakantiepark Veluwe met hond

De hond is de mens zijn beste vriend wordt wel eens gezegd. Wij begrijpen dat helemaal. Voor uw hond is een vakantiepark bij de Veluwe een waarlijk paradijs. Uw trouwe viervoeter is daarom ook zeker welkom! Zorgt u wel dat hij/zij ten alle tijden is aangelijnd? 

Wanneer kunnen wij u verwelkomen?

Heeft u al helemaal zin gekregen in de vakantie? Dit is het moment om uw vakantie voor 2024 vast te leggen. Wij hopen u snel te zien, tot gauw!

Zoek en boek uw vakantie