Vakantiepark met kinderen

(Indoor) speeltuin? Check! Sportveld? Dubbelcheck! Animatie? Dat ook nog? Recreatiepark de Veerstal heeft alle ingrediënten om een succesvol vakantiepark met kinderen. Wanneer komt u het ontdekken?

Gezelligste vakantiepark met kinderen van Nederland

Onze camping bij Arnhem is een leuke plek voor de kids om vakantievriendjes te maken. Ze kunnen elkaar leren kennen bij een van de leuke faciliteiten van onze camping. De out- of indoor speeltuin is een populaire plek voor de jongere kinderen. Hier kunnen zij klimmen, klauteren en eindeloos ravotten. Het sport en spel veld wordt veelzijdig gebruikt, van voetbal toernooien tot luchtkussens. 

Bekijk alle faciliteiten

Dans mee met het animatieteam

Verspreid over het hele vakantieseizoen zijn er activiteiten van het animatieteam. Zo is er vaak rond 18:00 een mini disco op het veld bij de foodtruck. Activiteiten die wij niet organiseren, maar waar wij wel onze prachtige velden ter beschikking voor stellen, zijn meestal niet gratis. Een voorbeeld hiervan is het befaamde en jaarlijks terugkerend luchtkussenfestival van Kidspret.

vakantiepark met kinderen feestje

Vier een kinderfeestje bij ons vakantiepark met kinderen

De verjaardag van uw kind in één keer goed regelen? Bekijk een van de arrangementen voor kinderfeestjes. 

Welk thema party kiest u?

Bij De Veerstal kunt u kiezen uit onderstaande thema's. Kunt u niet kiezen tussen twee thema's? combineer ze met de combi party!

  • Speel party
  • Prinsessen party
  • Piraten/matroos party
  • Knutsel party
  • Bowling party
  • Safari party

Wat zit inbegrepen bij elk arrangement?

  • Spelen in landschap of indoor speelhal
  • Onbeperkt limonade
  • Frietjes met een snack naar keuze
  • Zakje snoep

vakantiepark met kinderen strand

Kamperen op ons vakantiepark met kinderen

Heeft u al zin om met het gezin te komen kamperen? Kamperen met kinderen bij Recreatiepark de Veerstal kan uitstekend bij onze camping bij Arnhem. De kampeerplaatsen zijn omgeven door gras en sommige hebben directe plaats aan het water. Door de ruime opzet is er goed ruimte voor de kids om ook voor de kampeerplaats te kunnen spelen. 

Bekijk kampeerplaatsen

Luxe verblijven met een accommodatie

Heeft u geen eigen kampeermiddel of geniet u simpelweg meer van de luxe van een accommodatie? Bij onze camping in Gelderland is er altijd een optie voor u. Onze accommodaties zijn geschikt van 2 tot 8 personen, met verschillende accommodatietypes. Kiest u voor een gezellig en modern chalet? Of past een vakantiehuis met luxe badkamer beter bij uw vakantie?

Boek uw accommodatie

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Bent u al enthousiast geworden over onze camping? Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op ons vakantiepark met uw kinderen. 

Boek direct uw vakantie