Stacaravan te koop

Lekker weg in eigen land wanneer u maar wilt. Dat kan als u uw eigen vakantiehuis heeft.Op Recreatiepark de Veerstal bieden wij chalets en stacaravans te koop aan. In diverse soorten, stijlen en prijsklasses kunt u uw eigen stacaravan kopen. Het recreatiepark heeft prachtige faciliteiten zoals een goed restaurant met een groot zonneterras, een bowlingbaan en een grote speeltuin, zowel binnen als buiten. Bovendien ligt het recreatiepark aan het water Rhederlaag en heeft het een eigen jachthaven. Kortom, een chalet kopen op Recreatiepark de Veerstal is een investering die het waard is.

Nieuwe en tweedehands stacaravans en chalets

De Veerstal biedt zowel nieuwe als tweedehands mobilhomes te koop aan. Daarmee bedoelen we natuurlijk geen camper mee, maar een mooie grote stacaravan. De tweedehands stacaravans die we te koop aanbieden zijn allemaal goed onderhouden en netjes. Een aantal van deze koopchalets zijn gestoffeerd en gemeubileerd. Bovendien is de tuin van het kavel vaak al aangelegd. De ligging van de vakantiehuisjes is verschillend. Wilt u een vakantiewoning direct aan het water? We hebben verscheidene recreatiewoningen te koop die aan die wens voldoen. Op deze pagina vindt u alle tweedehands stacaravans en chalets die momenteel te koop zijn.

Wilt u een nieuwe stacaravan kopen? Dan is dat ook mogelijk. Er zijn nog enkele lege kavels beschikbaar waar u een nieuwe stacaravan kunt plaatsen. Bij Recreatiepark de Veerstal kunt u ook direct een nieuwe chalet kopen. Bezoek ons recreatiepark en maak een afspraak om de mogelijkheden voor een nieuwe stacaravan te bespreken.

Uw eigen vakantiehuis bij de Veluwe

De Veerstal ligt op een ideale plek in Gelderland. Met uw eigen vakantiewoning op dit recreatiepark zit u dichtbij verschillende natuur- en recreatiegebieden. Het populaire watersportgebied Rhederlaag ligt op een steenworp afstand, maar ook de prachtige bossen van de Veluwe liggen heel dichtbij. Wilt u een eigen vakantiehuisje op de Veluwe kopen? Dan bent u dus eigenlijk veel beter af bij Recreatiepark de Veerstal dan in de Veluwe zelf. Want zowel de Veluwe als Rhederlaag zijn vanaf uw recreatiewoning eenvoudig bereikbaar. Dat is het mooie van deze centraal gelegen plek in Gelderland. Koop dus een stacaravan dichtbij het water en de Veluwe, maar ook dichtbij het pitoreske plaatsje Doesburg en de grote stad Arnhem.

Het hele jaar door een vakantiewoning

Het mooie van het hebben van een eigen stacaravan is dat u altijd beschikt over een vakantiewoning. Hoewel permanente bewoning niet is toegestaan, kunt u het hele jaar terecht op het recreatiepark en staat uw chalet tot uw beschikking. Even ontsnappen aan de hectiek van alle dag om heerlijk te vertoeven in uw tweede woning. Een eigen chalet richt u naar eigen smaak en behoeven in. Dus als u in uw recreatiehuis aankomt, dan vindt u er alle spullen die u gewend bent. Van meubels tot stoffering, van kleding tot toiletartikelen en van keukeninrichting tot elektrische apparaten. De vakantiewoning is van u zelf, dus u kunt de spullen achterlaten die u nodig heeft. Zo hoeft  u alleen maar uzelf  mee te nemen.

De chalets van recreatiepark de Veerstal zijn net zo comfortabel als uw eigen woning. Centrale verwarming, eigen riool, gas en elektra geven u de luxe van wat u thuis gewend bent. En toch bent u echt op vakantie. U zit heerlijk vrij, dichtbij het water, op een mooie grote kavel met veel privacy. Wat wilt u nog meer? Door een chalet te kopen, maakt u van deze droom werkelijkheid.

Stacaravan kopen? Een goede investering!

Hoe u het ook noemt; een vakantiewoning, een chalet, een zomerhuis, een bungalow, een recreatiewoning, een mobilhome of een stacaravan? Een dergelijke tweede woning kopen is een slimme investering. In vergelijking met losse vakanties boeken is een stacaravan kopen op den duur veel goedkoper. Bovendien kunt u er altijd terecht.