U bent hier: Home  »  Restaurant  »  Restaurant bij Arnhem

Heerlijk restaurant vlakbij Arnhem

Zoekt u voor het hele gezin een restaurant? Vlakbij Arnhem ligt Restaurant de Veerstal. Een gezellig restaurant gelegen in Lathum en geschikt voor jong en oud. Dit restaurant heeft voor ieder wat wils. Een uitgebreid à la carte menu, maar ook een buffet als u met een groter gezelschap bent. Ook de kleintjes worden natuurlijk niet vergeten. Het kindermenu is precies wat ieder kind wil in een restaurant. Zoekt u een goed restaurant in de directe omgeving van Arnhem? Kom naar de Veerstal.

Restaurant bij Arnhem? Ga naar Rhederlaag

Niet in de drukte van de stad, maar toch tafelen in een restaurant vlakbij Arnhem? Op nog geen 10 km afstand van Arnhem ligt restaurant de Veerstal. Gelegen in recreatiegebied Rhederlaag biedt de Veerstal als restaurant bij Arnhem net iets meer. Hier kunt u niet alleen lekker eten, maar ook een uitstapje maken naar het water.

Sluit een dagje watersport of strand af met een lekker etentje op het terras van ons restaurant. Op zondag er even lekker op uit trekken en geen zin om te koken? Ga dan gezellig bowlen bij de Veerstal en aansluitend eten.  Daarvoor hebben we speciale arrangementen in ons restaurant. Zo dichtbij Arnhem is de Veerstal echt uniek: aan het water, met bowlingbaan en indoor-speeltuin, een groot terras en uitgebreide menukaart.

Iets te vieren? Ga naar dit populaire restaurant bij Arnhem

De Veerstal staat goed bekend in de omgeving. Veel mensen die een restaurant bij Arnhem zoeken, hebben de weg naar de Veerstal al gevonden. Dat is ook niet zo vreemd, want bij de Veerstal is het altijd gezellig én betaalbaar. Heeft u iets bijzonders te vieren? Dan kunt u ook heel goed terecht in ons restaurant.

De Veerstal is ook te reserveren voor feesten en partijen. Samen met u maken we dan een programma op maat. Barbecue, buffet of bediening aan tafel. U zegt het maar. Dit restaurant bij Arnhem zorgt er voor dat u een feest krijgt om nooit te vergeten.

Klik hier om te reserveren voor het restaurant

Restaurant bij Arnhem   Restaurant omgeving Arnhem

Heeft u vragen ?