U bent hier: Home  »  Restaurant  »  Dinnertour

DINNERTOUR DE LIEMERS

Het dinnertour De Liemers arrangement is een aan te bevelen uitstapje waarbij u een prachtige tocht door de Liemers maakt. 

U huurt een scooter (ook met (elektrische) fiets) bij Scooter Verhuur Gelderland. Vanuit Didam(Tatelaarweg 21a) of Duiven scootert u vervolgens naar Recreatiepark De Veerstal (Marsweg 12) in Lathum. Hier staat een kop koffie met gebak voor u klaar. Vervolgens weer op de scooter naar Restaurant Thoen & Thans (Kerkweg 10) in Oud-Zevenaar, waar u een kopje soep met stokbrood wordt geserveerd.

Na deze gang weer op de scooter naar Jufrouw Tok (Tolweg 9) in Didam. Bij Juffrouw Tok bent u welkom om een heerlijk hoofdgerecht Kip Piri Piri te eten. 

Als u hebt genoten van al deze heerlijkheden mag u op de scooter weer terug naar Scooter Verhuur Gelderland in Didam. Hier kunt u de scooter weer afgeven en nagenieten van een speciale dinnertour door de Liemers.  De gehele route is aan de hand van het route boek duidelijk en makkelijk te volgen.  Een ideaal dagje uit met 2 tot wel 35 scooters tegelijk. 

Kijk op de website van Scooter Verhuur Gelderland voor verdere informatie.

Heeft u vragen ?