U bent hier: Home  »  Restaurant  »  Arrangementen  »  Trouwen

Trouwlocatie aan het water

Ja, ik wil; dat zijn de woorden die u binnenkort aan uw partner zult uitspreken. Daar zoekt u natuurlijk de perfecte trouwlocatie voor uit. Zoekt u iets anders dan een traditioneel stadhuis? Wat dacht u ervan om elkaar aan de oever van Rhederlaag elkaar het ja-woord te geven met aansluitend een receptie of feest in ons gezellige centrum? Recreatiepark De Veerstal biedt u een prachtige trouwlocatie aan het water.
 

Buitengewoon ambtenaar

Om te kunnen trouwen aan het water kunt u contact opnemen met één van onderstaande ambtenaren:

Marga Nienhuijs-Arends
marganienhuijs@yahoo.com
0316 - 247 117
06 - 513 137 57
www.huwelijksvoltrekkingoplocatie.nl

Ingrid Bakenhof
info@iktrouwjullie.nl
06 - 511 624 15
www.iktrouwjullie.nl 

U kunt ook een keuze maken uit een trouwambtenaar middels onderstaand adres: 
https://www.zevenaar.nl/trouwambtenaar-0

 

Uw bruiloft vieren bij de Veerstal

Na afloop van de plechtigheid aan het water kunt u terecht in de gezellige feestzaal van Recreactiepark de Veerstal. Deze zaal heeft een eigen bar en bij mooi weer heeft u de beschikking over een privéterras. De kinderen kunnen zich uitleven in de grote buitenspeeltuin met trampolines, maar ook in een splinternieuwe indoor-speeltuin. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een onvergetelijke trouwdag van te maken.

Wilt u een kijkje nemen op deze unieke trouwlocatie om te trouwen aan het water? Neemt u dan contact met ons op. We leiden u graag rond en informeren u over de mogelijkheden.

Heeft u vragen ?