Duiven

Intratuin

Intratuin Duiven is een bekend tuincentrum gelegen in Duiven, Gelderland. Dit tuincentrum maakt deel uit van de Intratuin-keten, een vooraanstaande retailer in tuinartikelen, huis- en dierbenodigdheden, en decoratieve items voor zowel binnen als buiten.

Wat Intratuin Duiven bijzonder maakt, is de uitgebreide en gevarieerde collectie aan producten. Het tuincentrum biedt een breed scala aan planten, bloemen en bomen, waaronder seizoensgebonden en exotische planten, evenals benodigdheden voor tuinieren, zoals potgrond, meststoffen en tuingereedschap. Daarnaast zijn er diverse afdelingen met tuinmeubilair, barbecues, tuinverlichting en andere decoratieve artikelen, waardoor klanten hun buitenruimte kunnen verfraaien en personaliseren.

Naast de tuin- en buitenproducten, heeft Intratuin Duiven ook een uitgebreide selectie van interieurartikelen. Dit omvat huisdecoraties, meubels, keuken- en badkameraccessoires, en alles wat nodig is om een gezellige en aantrekkelijke woonomgeving te creëren.

Een bezoek aan Intratuin Duiven is niet alleen een winkelervaring, maar vaak ook een dagje uit. Het tuincentrum heeft vaak seizoensgebonden evenementen, workshops en demonstraties die klanten de kans bieden om inspiratie op te doen, kennis te vergaren en actief deel te nemen aan creatieve activiteiten.

Het personeel in Intratuin Duiven staat bekend om hun deskundigheid en vriendelijkheid. Ze zijn altijd bereid om advies te geven over plantverzorging, tuinontwerp en productselectie, waardoor klanten met vertrouwen hun aankopen kunnen doen.

De locatie van Intratuin Duiven is gunstig, met voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer. Het tuincentrum is vaak een trekpleister voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de regio.

Adres:

Lithograaf 1, 6921 VA Duiven