Duiven

IKEA

IKEA Duiven is een vestiging van de bekende Zweedse meubelketen in Nederland, gelegen in Duiven, Gelderland. Deze winkel is onderdeel van een wereldwijd netwerk van IKEA-vestigingen, bekend om zijn eigentijdse meubels, decoratieve artikelen en huishoudelijke producten.

Een opvallend kenmerk van IKEA Duiven is de omvang en diversiteit van het assortiment. De winkel biedt een uitgebreide selectie van meubels en woonaccessoires voor alle ruimtes in huis, waaronder slaapkamers, woonkamers, keukens, badkamers en meer. Het assortiment is ontworpen in de kenmerkende Scandinavische stijl van IKEA, gekenmerkt door eenvoud, functionaliteit en betaalbaarheid.

Wat IKEA Duiven onderscheidt, is het concept van zelfbediening en het unieke pad dat bezoekers volgen in de winkel. Klanten maken gebruik van de showroom, waar kamers en instellingen zijn opgezet om de producten in een realistische setting te tonen. Vervolgens kunnen ze de artikelen zelf verzamelen in het magazijngedeelte en deze afrekenen bij de kassa. Het "doe-het-zelf" -concept maakt de winkelervaring interactief en efficiënt.

Naast winkelen biedt IKEA Duiven een restaurant waar klanten Zweedse en internationale gerechten kunnen proeven, variërend van Zweedse gehaktballen tot vegetarische opties en zoete lekkernijen. Dit draagt bij aan een volledige ervaring voor bezoekers.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van IKEA en dit wordt ook weerspiegeld in IKEA Duiven. Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid door het aanbieden van recyclebare producten, het verminderen van afval en energieverbruik, en het stimuleren van hergebruik en herstel van meubels.

De locatie van IKEA Duiven is strategisch, met goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer. Het heeft voldoende parkeergelegenheid en is goed aangesloten op het wegennet, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor klanten uit de omgeving.

Adres:

Biograaf 2, 6921 EV Duiven