Lathum

Flyboard Gelderland

Flyboard Gelderland biedt avontuurlijke watersportliefhebbers een opwindende ervaring door middel van flyboarden. Gelegen in de prachtige provincie Gelderland, nodigt deze adrenaline-pompende activiteit deelnemers uit om over het water te zweven en spectaculaire stunts uit te voeren.

Het flyboarden combineert elementen van verschillende watersporten en technologieën. De deelnemers dragen een flyboard, dat is bevestigd aan een waterscooter via een lange slang. Met de kracht van de waterscooter wordt water door het flyboard gestuwd, waardoor de drager de controle heeft over zijn bewegingen en hoogte boven het water.

Bij Flyboard Gelderland kunnen deelnemers genieten van professionele begeleiding en instructies, waardoor zowel beginners als ervaren avonturiers deze opwindende sport kunnen uitproberen. Het is een ervaring die niet alleen de adrenaline doet stromen, maar ook zorgt voor een onvergetelijke herinnering te midden van de prachtige omgeving van Gelderland.

Of je nu op zoek bent naar een solo-avontuur, een leuke groepsactiviteit of een uniek cadeau-idee, flyboarden bij Flyboard Gelderland biedt een mix van sensatie en natuurbeleving. Met het geluid van klotsend water en de sensatie van het vliegen boven het oppervlak, belooft deze ervaring een onvergetelijk hoogtepunt te zijn tijdens een bezoek aan Gelderland.

Adres:

Marsweg 12, 6988 BM Lathum