Dieren

Spelerij Uitvinderij

Spelerij Uitvinderij, gelegen in Dieren, Gelderland, is een unieke en creatieve attractie die een combinatie biedt van kunst, spel en educatie. Deze bijzondere plek is ontworpen en gecreëerd door kunstenaar en uitvinder Jos Spanbroek en biedt bezoekers, vooral kinderen, de kans om hun verbeelding de vrije loop te laten en te experimenteren met verschillende kunstzinnige en technische activiteiten.

Eenmaal binnen in Spelerij Uitvinderij worden bezoekers verwelkomd door een betoverende wereld van kleurrijke kunstwerken en sculpturen. Deze kunstwerken zijn niet alleen visueel verbluffend, maar nodigen ook uit tot actieve deelname. Bezoekers kunnen in en rond deze creaties dwalen, ze aanraken en zelfs activeren, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Een van de hoogtepunten van Spelerij Uitvinderij zijn de unieke en zelfgemaakte speeltoestellen en attracties die het terrein sieren. Kinderen en volwassenen kunnen zich vermaken op draaimolens, schommels en glijbanen die niet alleen leuk zijn, maar ook educatieve elementen bevatten, waardoor leren en spelen naadloos samengaan.

De Uitvinderij biedt ook een reeks boeiende workshops en activiteiten aan, waarbij bezoekers de kans krijgen om technische en artistieke vaardigheden te verkennen. Van het bouwen van machines tot het creëren van kunstwerken met gerecyclede materialen, er is voor elk wat wils.

Na al deze creatieve activiteiten kunnen bezoekers ontspannen in het café op het terrein, waar ze kunnen genieten van een hapje en een drankje. Er is ook een gezellig picknickgebied voor degenen die hun eigen eten willen meenemen en in de open lucht willen genieten.

Kortom, Spelerij Uitvinderij is een plek waar nieuwsgierigheid wordt aangemoedigd, verbeelding wordt gevoed en creativiteit wordt gevierd. Het is een ideale bestemming voor gezinnen, schoolgroepen en iedereen die op zoek is naar een unieke en interactieve ervaring. Hier komen leren en plezier samen in een betoverende omgeving die de geest inspireert en uitdaagt.

  • Kijk hier voor meer informatie