Arnhem

Pathé

Pathé Arnhem, gevestigd in de Gelderdoom in Arnhem, is een moderne bioscoop die deel uitmaakt van de bekende Pathé bioscoopketen. Het biedt een hoogwaardige filmervaring aan filmliefhebbers in Arnhem en de omliggende regio.

Een opvallend kenmerk van Pathé Arnhem is de moderne en comfortabele inrichting. De bioscoop heeft meerdere zalen met comfortabele stoelen en geavanceerde geluids- en projectiesystemen. Dit zorgt voor een optimale kijkervaring voor bezoekers, of ze nu genieten van de nieuwste blockbusters, avant-premières of internationale films.

Pathé Arnhem toont een breed scala aan films, waaronder Hollywood-blockbusters, Nederlandse films, animatiefilms en films in 3D. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere filmliefhebber iets te vinden is, ongeacht hun smaak. Regelmatig worden er speciale evenementen georganiseerd, zoals Ladies Nights, waarbij bezoekers kunnen genieten van een speciale filmvertoning in combinatie met extra's.

De locatie in de Gelderdoom maakt Pathé Arnhem goed bereikbaar. Het is centraal gelegen en gemakkelijk te vinden, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel lokale bewoners als toeristen die een filmpje willen pakken tijdens hun verblijf in Arnhem.

Voor de ultieme bioscoopervaring biedt Pathé Arnhem ook opties voor premium zitplaatsen en een ruim aanbod aan snacks en drankjes. Bezoekers kunnen genieten van popcorn, frisdrank, snoep en nog veel meer terwijl ze ontspannen en van hun favoriete films genieten!

  • Bekijk hier het filmaanbod van Pathé Arnhem