Arnhem

Zwembad De Grote Koppel

Zwembad De Grote Koppel, gelegen in Arnhem, is een populaire en veelzijdige bestemming voor liefhebbers van zwemmen, recreatie en sport. Dit moderne zwembadcomplex biedt een breed scala aan voorzieningen en activiteiten voor zowel individuele bezoekers als gezinnen, waardoor het een gewilde locatie is voor ontspanning en plezier in het water.

Een opvallend kenmerk van Zwembad De Grote Koppel is het uitgebreide aanbod aan zwemmogelijkheden. Het complex beschikt over meerdere binnen- en buitenzwembaden, waardoor bezoekers het hele jaar door kunnen genieten van zwemmen, ongeacht het weer. Het buitenbad is vooral populair tijdens de warme zomermaanden, wanneer mensen graag van de zon en frisse lucht genieten terwijl ze baantjes trekken of zich vermaken in het water.

Dit zwembad biedt niet alleen recreatief zwemmen, maar ook zwemlessen voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Van peuterzwemmen tot gevorderde zwemtechnieken, er zijn lessen op maat om de zwemvaardigheden en waterveiligheid te verbeteren. Dit maakt het een uitstekende plek voor zowel beginners die willen leren zwemmen als gevorderde zwemmers die hun techniek willen perfectioneren.

Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, heeft Zwembad De Grote Koppel een wellnessgedeelte met onder andere een sauna en een Turks stoombad. Dit is een perfecte manier om te ontspannen en tot rust te komen na een intensieve zwemsessie of een drukke dag.

Voor gezinnen en kinderen zijn er speel- en recreatievoorzieningen, zoals glijbanen en speeltoestellen in het water. Dit zorgt voor een leuke en avontuurlijke ervaring voor jonge zwemmers.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Zwembad De Grote Koppel. Er zijn ervaren badmeesters en -juffen aanwezig om toezicht te houden en de veiligheid van alle zwemmers te waarborgen.

Adres:

Olympus 29, 6832 EL Arnhem