Rheden

Veluwe Actief

Veluwe Actief in Rheden is een outdoor avontuurlijke hub voor liefhebbers van mountainbiken, downhill steppen en avontuurlijke GPS puzzeltochten. Gelegen in het prachtige landschap van de Veluwe, biedt deze locatie opwinding en uitdaging voor avonturiers van alle niveaus.

Een aantrekkelijke aspect van Veluwe Actief is het uitgestrekte netwerk van mountainbikeroutes. Deze routes variëren in moeilijkheidsgraad, waardoor zowel beginners als ervaren mountainbikers aan hun trekken komen. Met paden die slingeren door bossen, heuvels en prachtige natuur, krijgen fietsers de kans om hun vaardigheden en uithoudingsvermogen te testen, terwijl ze genieten van de adrenalinekick van het offroad fietsen.

Voor liefhebbers van snelheid en actie is downhill steppen een absolute must bij Veluwe Actief. Met speciale downhill steppen routes kunnen avonturiers de heuvels afrazen en genieten van de sensatie van de wind in hun gezicht terwijl ze naar beneden suizen. Dit is een activiteit die de waaghalzen en liefhebbers van extreme sporten zeker zal aanspreken.

Daarnaast biedt Veluwe Actief ook GPS puzzeltochten aan. Dit zijn uitdagende en leuke activiteiten waarbij deelnemers op zoek gaan naar aanwijzingen en punten op de kaart moeten vinden door gebruik te maken van GPS-apparaten. Het is een geweldige manier om het gebied te verkennen terwijl je je hersenen gebruikt om de puzzel op te lossen

De locatie in Rheden is gunstig gelegen met prachtige natuurlijke landschappen in de directe omgeving. De Veluwe staat bekend om zijn diversiteit aan flora en fauna, wat een extra dimensie toevoegt aan de ervaring. Het biedt ook adembenemende uitzichten en mogelijkheden voor natuurliefhebbers om te genieten van de schoonheid van de omgeving.

Tot slot biedt Veluwe Actief vaak arrangementen aan, inclusief meerdere activiteiten gecombineerd met eten en drinken. Dit maakt het een ideale bestemming voor groepsuitjes, bedrijfsactiviteiten en teambuilding evenementen.

  • Bekijk hier het aanbod van activiteiten