Elst

Golfbaan Welderen

Golfbaan Welderen, gelegen in het pittoreske Elst, Gelderland, is een golfbestemming die zowel lokale golfers als bezoekers van ver buiten de regio aantrekt. Deze golfbaan staat bekend om zijn prachtige en uitdagende lay-out, waardoor golfers van alle niveaus hier graag hun vaardigheden testen en van een heerlijke dag golf kunnen genieten.

Een opvallend kenmerk van Golfbaan Welderen is dat het twee afzonderlijke banen biedt om aan de uiteenlopende behoeften van golfers te voldoen. De Championship Course, bestaande uit 18 holes, biedt een uitdagende ervaring voor ervaren golfers, met glooiende fairways, strategisch geplaatste bunkers en waterpartijen die precisie en vaardigheid vereisen. Voor beginners en diegenen die hun korte spel willen verbeteren, is er de Par-3 Course met 9 korte holes.

Het landschapsontwerp van de golfbaan is adembenemend, waarbij de natuurlijke omgeving is geïntegreerd in het spel. Golfers kunnen genieten van het uitzicht op glooiende heuvels, perfect onderhouden fairways en weelderige groene zones, wat niet alleen het spel uitdagend maakt, maar ook een visueel aantrekkelijke ervaring biedt.

Golfbaan Welderen biedt uitgebreide faciliteiten, waaronder een driving range, oefenputting- en chipping greens en een golfschool waar golfers lessen kunnen volgen om hun techniek te verfijnen. Na een dag golfen kunnen spelers ontspannen in het gezellige clubhuis, waar een breed scala aan hapjes en drankjes wordt geserveerd, en waar sociale evenementen regelmatig plaatsvinden.

Voor degenen die graag deelnemen aan golfwedstrijden, organiseert Golfbaan Welderen regelmatig toernooien en evenementen voor golfers van alle niveaus. Dit biedt niet alleen de kans om te concurreren, maar ook om deel uit te maken van een bloeiende golfgemeenschap.

Adres:

Grote Molenstraat 173, 6661 NH Elst