Kindercamping Veluwe

Een kindercamping bij de Veluwe als uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes in uw vakantie? Dan zit u bij Recreatiepark de Veerstal op de goede plek. Op en rond de camping is er voor jong en oud van alles te beleven. Zien we u snel?

Reserveer uw vakantie

De favoriete kindercamping op de Veluwe van uw kinderen

Na uw eerste bezoek zullen de kids vast en zeker vragen of u volgend jaar weer naar onze camping in Gelderland komt. Grote kans dat hun vakantievriendjes er volgend jaar gewoon weer zijn! Dan willen uw kinderen natuurlijk niet buiten de boot vallen.

kindercamping op de Veluwe met een kampeerplaats aan het water

Kamperen aan het water met het gezin

Voor de echte kampeer ervaring boekt u natuurlijk een van onze ruime kampeerplaatsen. Deze plaatsen liggen aan of dichtbij het water. Wilt u een specifiek plekje boeken? Dat kan d.m.v. een voorkeursboeking, zo bent u verzekerd van uw favoriete plek. Bij de kampeerplaats aan het water heeft u standaard 6 Ampère stroom, diverse watertappunten nabij en WiFi van de camping. De kampeerplaatsen zijn voor elk kampeermiddel: tent, caravan, camper of vouwwagen; u bent allemaal welkom.

Chalet in Gelderland huren

Stel het u even voor: de optie om slechts de auto in te pakken en te vertrekken, bij aankomst simpelweg inchecken en hup de accommodatie in. Even uitladen en de kids kunnen direct het park verkennen. Verder ook geen gedoe met opbouwen van uw kampeermiddel. Hoe lekker klinkt dat? Als u hier blij van wordt zijn onze luxe accommodaties helemaal voor u. Huur bijvoorbeeld een chalet, slaapton of vakantiehuis afhankelijk van het aantal personen.

Zoek en boek uw vakantie

De Veerstal vanuit de lucht...

Alle faciliteiten van de kindercamping op de Veluwe

Bij een echte kindercamping horen ook aansluitende faciliteiten. Zo kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken bij ons. Want wanneer de kinderen vermaak hebben, heeft u zelf ook echt vakantie.

Overzicht van de leukste faciliteiten voor de kids

  • Privé strand met ligweide
  • Animatie en recreatie
  • Bowlingbaan
  • (Indoor) speeltuin
  • Visstek
  • Jachthaven
  • Sportveld

Bekijk alle faciliteiten

De omgeving van de kindercamping bij de Veluwe

Tijdens uw vakantie is het natuurlijk heerlijk om op de camping te blijven. Maar de omgeving van onze camping bij de Veluwe is zeker de moeite waard. Welk vervoersmiddel u ook tot uw beschikking heeft, u kunt altijd iets ontdekken bij onze kindercamping nabij de Veluwe. Per fiets kunt u onze fietsroutes gebruiken voor verschillende tochten. Heeft u geen eigen fiets mee? Geen zorgen, u kunt dagelijks fietsen en e-bikes huren bij onze fietsverhuur.

Met onze ligging aan het water en de eigen jachthaven van de camping, verhuren wij ook boten. Zo kunt u genieten van het heerlijke zomerse weer op de Gieseplas . Of juist lekker rondvaren over alle wateren.