U bent hier: Home  »  Jachthaven ligplaatsen

Jachthaven met ligplaatsen bij Rijn en IJssel

Recreatiegebied Rhederlaag is een prachtige uitvalsbasis als u graag uw vrije tijd op het water doorbrengt. De jachthaven van recreatiepark de Veerstal biedt u alles wat u zoekt voor u en uw boot. Ruime ligplaatsen tegen redelijke tarieven en uitstekende voorzieningen. Als gast van de jachthaven kunt u bovendien gebruik maken van alle faciliteiten van het recreatiepark.

Jachthaven bij fantastisch watersportgebied Rhederlaag

Houdt u van varen, zeilen, surfen, zwemmen of vissen. Kortom, bent u een echte watersportliefhebber? Dan zijn de Rhederlaagse meren echt iets voor u. Met een open verbinding naar Rijn en IJssel heeft u toegang tot alle Nederlandse wateren. Rhederlaag heeft alles wat u van een watersportgebied verwachten mag. En toch is het lekker rustig in vergelijking met de bekende plekken als Loosdrecht en Friesland.

De jachthaven van de Veerstal heeft een perfecte ligging in het recreatiegebied Rhederlaag. Vanuit de jachthaven bent u binnen zeer korte tijd op het meer of de rivieren en kan het echte varen beginnen.

Huur een ligplaats in onze jachthaven en u bent altijd verzekerd van een heerlijke stek in dit prachtige gebied.

Ligplaatsen te huur

Wilt u uw boot tijdens het vaarseizoen stallen in een jachthaven met veel comfort? Huur dan een ligplaats bij de Veerstal. De tarieven van onze ligplaatsen zijn scherp, de voorzieningen zijn perfect.

Gedurende het hele jaar kunt u gebruik maken van de ligplaats in de jachthaven. Veel van de voorzieningen op het recreatiepark zijn ook tijdens de rustige wintermaanden gewoon beschikbaar. Ons restaurant, bowlingbaan en indoor-speeltuin zijn het hele jaar geopend.

Camping met jachthaven

Wilt u vakantie vieren aan het water met uw eigen boot? Op ons recreatiepark zijn altijd chalets en stacaravans te huur. Maar u kunt ook de tent of caravan kwijt op ons toeristische kampeerterrein. Terwijl uw boot op zijn vaste ligplaats in de jachthaven ligt, kunt u aan wal overnachten en genieten van de prachtige omgeving.

Het ideale van de Veerstal is de compactheid van het recreatiepark. Camping, jachthaven, santitair, strand, restaurant, speeltuin, chalets etc. liggen dicht bij elkaar. Dat maakt de Veerstal knus en gezellig, maar ook prettig omdat alles dichtbij is.

Jachthaven voor passanten

Niet alleen onze vaste gasten ontvangen een welkom onthaal bij de Veerstal. Ook de dagjesmensen die hun boot even een paar uur willen aanleggen kunnen gebruik maken van al onze faciliteiten. De jachthaven van de Veerstal staat bekend om de hoge kwaliteit van de voorzieningen.

Stap aan wal en kom een hapje eten in ons restaurant terwijl de kinderen heerlijk spelen in de (overdekte) speeltuin of op het strand. Doe even een paar boodschappen in het winkeltje of neem plaats op het zonneterras om te genieten van een ijsje. Kortom, ook voor passanten is de jachthaven van recreatiepark de Veerstal een heerlijke plek om te vertoeven.

Bekijk de ligplaatsen in de jachthaven

Ligplaatsen Jachthaven De Veerstal   Ligplaatsen Jachthaven Rhederlaag

Heeft u vragen ?