U bent hier: Home  »  Stacaravan huren

Een stacaravan huren in een bungalowpark

U bent op zoek naar een vakantie in eigen land. Het liefst in een vakantiehuisje op een bungalowpark, zodat u de luxe en comfort heeft van uw eigen woning en goede faciliteiten op loopafstand. Dan is Recreatiepark de Veerstal precies wat u zoekt. We noemen onszelf geen bungalowpark maar een recreatiepark en dat heeft een belangrijke reden. Het woord zegt het al. Anders dan bij een bungalowpark richten wij ons in de eerste plaats op de recreatie van onze gasten. Daarom zijn onze faciliteiten zoals het restaurant, het zonneterras, de bowlingbaan, de indoor-speeltuin en de jachthaven ook zo goed. Recreëren staat voorop, want dat bepaalt uw echte vakantiegevoel.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat onze vakantiewoningen niet noemenswaardig zijn. Integendeel. Wilt u een bungalow huren op een bungalowpark? Dan kunt u beter een stacaravan huren bij Recreatiepark de Veerstal. Deze chalets zijn particuliere vakantiewoningen en dat heeft de volgende voordelen:

  • Elke vakantiewoning is anders en heeft een persoonlijk tintje
  • De vakantiehuizen worden extra goed onderhouden en schoongemaakt door de eigenaar
  • De chalets zijn meestal luxer ingericht en hebben meer voorzieningen
  • De vakantiewoning staat op een groot perceel met veel privacy
  • De chalet heeft vaak een mooi aangelegde tuin met een losse schuur

Een stacaravan huren aan het water

Zoekt u de vrijheid van een camping, de luxe van een huisje in een omgeving met water en bossen? Vier dan uw vakantie in een stacaravan of chalet op Recreatiepark de Veerstal. Deze vakantiewoningen zijn al te huur vanaf één nacht en gedurende het hele jaar. Dus ook in de herfst en winter kunt u bij de Veerstal terecht voor het huren van een stacaravan of chalet.

Op zoek naar goedkope vakantiehuisjes?

Bij Recreatiepark de Veerstal is er volop keus voor het huren van een vakantiehuis. We hebben diverse soorten chalets en stacaravans te huur, in verschillende maten en prijscategorieën. Dus ook als u op zoek bent naar een goedkoop vakantiehuisje, kunt u de vakantie van uw leven bij ons vieren.

Bekijk hier ons actuele aanbod van huur chalets en stacaravans

Heeft u vragen ?