Bowling

Bowlen is hét perfecte uitje voor jong en oud. Want of je nu 5 bent of 80, bowlen is altijd leuk. Zelfs onervaren bowlers kunnen een strike gooien en ook de geoefende spelers gooien wel eens in de goot. Kortom, een uitje waar iedereen plezier aan beleeft.

Bij de Veerstal krijg je net even iets meer bij het bowlen. De baan maakt onderdeel uit van een uitgebreid recreatiepark met jachthaven, vlakbij Arnhem. Voor onze park- en havengasten biedt het vertier tijdens hun verblijf, maar ook als u niet op het park verblijft bent u natuurlijk van harte welkom. Onze bowlingbaan is per trap bereikbaar. 

Naast de bowlingbaan hebben we ook een indoor-speeltuin, een grote buitenspeeltuin met trampolines en een restaurant met groot zonneterras. Kortom, ook vóór en ná het bowlen valt er genoeg bij de Veerstal te beleven.

Het bowlingcentrum van de Veerstal heeft vier moderne, geheel geautomatiseerde banen met ledverlichting. Wilt u discobowlen? Dan stellen we dit voor uw baan in. Ook voor de kinderen hebben we rekjes langs de baan en hulprekjes om de bal te gooien.