Faciliteiten

Bent u benieuwd wat u allemaal kunt beleven op De Veerstal? Spetter in het water, ga een potje bowlen of laat de kinderen uitrazen in de (indoor) speeltuin terwijl u geniet van een drankje bij de horeca. Er is voor iedereen genoeg te beleven!

Bowling

Bowling

Bowlen combineert plezier, spanning en competitie in één enkele activiteit. Kom langs en daag je familie of vrienden uit.

 

 

Visstek

Visstek

Gooi uw hengel uit en ontspan van een rustgevende dag aan het water. De Veerstal is een paradijs voor liefhebbers van vissen en biedt een  gelegenheid om te ontspannen in de buitenlucht terwijl u geniet van uw favoriete hobby.

Jachthaven

Jachthaven

De jachthaven van recreatiepark de Veerstal, biedt een ideale ligplaats met open verbindingen tot de IJssel en Rijn, perfect voor een plezierig verblijf.

Massage

Massage

Een massage op recreatiepark De Veerstal biedt luxe en zorgt voor ontspanning. Geniet van pure verwennerij en laat uzelf helemaal tot rust komen. 

Dagverhuur

Dagverhuur

Ontdek het ruime aanbod aan unieke activiteiten op het recreatiepark. Van fietsen huren tot vele wateractiviteiten. 

Restaurant

Restaurant

Geniet van een hapje en een drankje op het terras of in het restaurant. Reserveer alvast online en ben verzekerd van een plaats tijdens de lunch of het diner.

Foodtruck

Foodtruck

Bij mooi weer is onze foodtruck geopend, komt u een kijkje nemen? Geniet van een lekker ijsje, ijskoud drinken of een snack. De foodtruck staat bij de veerpont.

Sportveld

Sportveld

Het sportveld brengt jong en oud op een sportieve manier bij elkaar. Voetballen, rennen en springen, er is ruimte genoeg om lekker uit te razen!