chalet Gelderland huren

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming in Nederland? Bij Recreatiepark de Veerstal kunt u een luxe chalet in Gelderland huren. Deze chalets zijn een perfecte uitvalsbasis voor activiteiten op en rond de camping.

Boek direct uw vakantie

Een chalet dat u in Gelderland kunt huren

Een luxe chalet in Gelderland huren

Met uw partner op pad, het gezin of een deel van de familie? Wat de samenstelling ook is, onze accommodaties kunnen 2 tot 8 personen ontvangen. Zo hebben wij knusse slaaptonnen, mooie chalets en zelfs vakantiehuizen voor groter gezelschap.

Moderne chalets voor een fijn verblijf

Bij Recreatiepark de Veerstal hebben wij 10 verschillende soorten chalets waaruit u kunt kiezen. Deze chalets verschillen in de capaciteit van 2 tot 7 personen, zo zit er voor ieder vakantiegezelschap wel iets tussen. 

  • Type A Beach - 2 á 3 persoons houten chalet
  • Type A Basis - 4 persoons stacaravan
  • Type A - 4 persoons chalet
  • Type B - 4 persoons cube chalet
  • Type B - 5 persoons cube chalet
  • Type C - 5 persoons luxe chalet met veranda
  • Type D - 5 persoons chalet met veranda
  • Type E - 6 persoons chalet
  • Type E - 6 persoons chalet met uitzicht op water
  • Type F - 7 persoons chalet met ruime tuin en veranda

Welke accommodaties zijn er nog meer?

Bij ons vakantiepark in Gelderland hebben wij naast chalets ook andere accommodaties die u kunt huren. Wij hebben bijvoorbeeld knusse slaaptonnen waar u met 4 personen in kunt verblijven. Deze zijn ideaal voor 1 of 2 nachten! 

Bent u met een groter gezelschap op pad? Onze luxe vakantiehuizen zijn ideaal voor vriendengroepen en grote gezinnen die van privacy houden. 

Bekijk alle accommodaties

Voorzieningen bij een chalet in Gelderland huren

Of u nu een echte rustzoeker bent of graag op van alles onderneemt tijdens uw vakantie. Onze camping bij Arnhem heeft voor ieder wat wils. Voor zowel ontspanning als plezier kunt u terecht op ons privé-strand met ligweide. Met een goed boek, krant of lekker met oortjes in op het gras of zand liggen komt u gegarandeerd helemaal tot rust. Bij het water kunt u dan weer gezellig met de kinderen spelen en spetteren. Neem bijvoorbeeld een bal mee of ga schommelen.

Een ligweide die u kunt gebruiken bij een chalet in Gelderland huren

Welke voorzieningen zijn er nog meer?

Voor de ontspanner hebben wij ook de optie tot het boeken van een massage. Hiermee kunt u kiezen voor 30 of 60 minuten pure verwennerij. De massages zijn te boeken op donderdag, vrijdag en zaterdagochtend. Klik hier voor meer informatie.

Een camping aan het water zijn wij natuurlijk niet voor niets. Bij onze camping in Gelderland kunt u vissen vanaf de kant. Zorgt u wel voor een geldige vispas?

Wanneer u zin heeft om iets te eten kunt u uitstekend terecht bij ons restaurant met terras. Voor lunch, borrel of dinner bent u elke dag welkom. Heeft u alleen behoefte aan een snelle hap en snack? Wij hebbben op het vakantiepark ook een snackbar.

Voor sport en spel hebben wij verschillende opties. Trap bijvoorbeeld een balletje op ons sportveld, laat de kinderen vriendjes maken bij de (indoor)speeltuin of ga gezellig met het gezin bowlen.

Toe aan een momentje zonder de kids? Af en toe in het hoogseizoen is er animatie en recreatie op ons vakantiepark. Denk hierbij aan een knutsel- of spelletjesmiddag.

Bekijk alle faciliteiten

''Geweldig recreatiepark, goede service en mooie chalets.'' - Paul Wintjens (Google Review)