Camping Rhederlaag

Waar gaat uw vakantie dit jaar toe? Misschien wel naar onze camping aan de Rhederlaag? Recreatiepark de Veerstal is namelijk een heelijke uitvalsbasis voor een vakantie in Gelderland! Komt u het ook ontdekken?

Bekijk de beschikbaarheid

camping aan de rhederlaag

Camping direct aan de Rhederlaag

Bij een camping aan het water zitten er talloze voordelen aan uw verblijf. Het draagt namelijk enorm bij aan de voorzieningen van onze camping! Hieronder leest u enkele pluspunten van een camping aan de Rhederlaag:

Grote jachthaven: onze jachthaven heeft plek voor meer dan 200 boten! Ook wanneer u niet een eigen boot heeft kunt u deze huren bij onze camping. Heerlijk om de verkoeling op te zoeken tijdens de hogere temperaturen. 

Reserveer een boot

Andere waterverhuur: naast een boot huren, hebben we ook een tal van andere leuke spullen die te huur zijn. Denk bijvoorbeeld aan sups, kano's en waterfietsen die vanaf €10,- al te huur zijn!

Privé strand met ligweide: iedereen komt tot rust op onze ligweide, of dat nu spetterend in het water is, spelend in het zand of relaxend op het gras met een goed boek. Bij het goede weer is dit de place-to-be.

Visstek: wat is een camping aan het water nu zonder plek om te vissen? Bij onze camping aan de Rhederlaag ben je van harte welkom. Neem je visspullen mee en gooi de hengel maar uit. Neemt u wel uw vergunning mee?

Bekijk alle faciliteiten

Heerlijk verblijven aan de Rhederlaag

Wat is uw go-to verblijfsmethode op een camping? Is het een ruime kampeerplaats nabij het water of een accommodatie met alle luxe van dien? Wat uw voorkeur ook is, bij ons zult u zich thuis voelen.

Kamperen aan het water

Onze ruime plaatsen van C.a. 120m2 zorgen voor een fijne combinatie tussen privacy en aanspraak met uw buren. Caravans, campers, vouwwagens en tenten kunnen hier allemaal staan wat zorgt voor een gezellige afwisseling. Kamperen bij onze camping aan de Rhederlaag ziet er als volgt uit

 • Stroomvoorziening standaard 6 ampère ( tegen meerprijs tot 16 ampère)
 • Diverse watertappunten
 • Verwarmde sanitair gebouwen, gebruik gratis
 • Gratis toegang tot de indoorspeeltuin voor kinderen tot 12 jaar
 • De minimum leeftijd van de hoofdboeker dient 25+ te zijn
 • Honden toegestaan ( max. 2)
 • Aankomst vanaf 13:00 uur
 • Vertrek tot 12:00 uur

Direct reserveren

Groot aanbod aan accommodaties

Heeft u geen kampeermiddel of geniet u simpelweg meer van een accommodatie waar u alleen bij aankomst nog uit hoeft te pakken? Een van onze accommodaties zijn dan vast iets voor u! Wij hebben 3 type accommodaties in de verhuur:

 • Slaapton voor 4 personen: een knusse ton als perfecte uitvalsbasis
 • 6 soorten chalets: ruime keuze chalets voor elk grootte gezin
 • 2 soorten vakantiehuizen: Voor families en vrienden

Bekijk alle accommodaties