Camping met jachthaven

Kamperen nabij de Veluwe én een jachthaven bij de camping?  Bij Recreatiepark de Veerstal bent u aan het juiste adres! Niet alleen de natuur is dichbij, er zijn meer dan genoeg steden om te bezoeken in de omgeving. Komt u binnenkort gezellig op vakantie?

Boek direct uw vakantie

De boot te water en uw vakantie bij onze camping met jachthaven kan beginnen!

De jachthaven van Recreatiepark de Veerstal is luxe en fijne haven. De goede verbinding met de IJssel en de Rijn zorgen voor genoeg opties om naar toe te varen.

  • Sanitair in de haven
  • Pomp-out systeem
  • Gratis Wifi
  • Eigen stroomaansluiting bij de ligplaatsen (16 ampère)
  • Watertappunt binnen 25 meter van de ligplaats
  • Videobewaking
  • Ruime parkeergelegenheid

Tijdens uw verblijf is het ook mogelijk om een ligplaats te boeken i.c.m. uw een kampeerplek of accommodatie. Of u nu het hele seizoen bij ons verblijft of enkele nachten wilt verblijven. Door contact met ons op te nemen zullen wij de mogelijkheden bespreken.

Meer informatie ligplaatsen

camping met jachthaven ligweide

Alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf

Vervelen is bij onze camping bij Arnhem niet in te denken. Op en rond het recreatiepark is er altijd wel iets te beleven.  Zo zijn de vele faciliteiten voor jong en oud, rustzoeker of avonturier.

Ontspannen bij de Veerstal doet u zo

Voor de rustzoeker en ontspanner is onze camping met jachthaven een heerlijke plek. Pak een badlaken en een boek en neem plaats op onze ligweide aan het water met privé strand. Vanaf ons strand kijkt u uit op het prachtige water van de Gieseplas.

Wanneer u op zoek bent naar een momentje mentale en fysieke ontspanning. Is het ook mogelijk om een massage te boeken. Geniet 30 of zelfs 60 minuten lang van pure ontspanning.

Sport en avontuurlijke activiteiten

Het sportveld van onze camping met jachthaven brengt alle leeftijden bij elkaar. Een voetbaltoernooi of wedstrijd is dan ook dagelijkse kost in het hoogseizoen. Op welke positie staat u?

Strike! De welbekende sport bowlen kunt u ook bij ons doen. Wij hebben namelijk een eigen bowlingbaan! Ga gezellig bowlen met het gezin of ga met de kids en hun vakantievriendjes op pad. 

Faciliteiten overzicht

camping met jachthaven

Ontdek de omgeving van de camping met jachthaven

Recreatiepark de Veerstal ligt aan het water, maar ook de grote wegen zijn nabij. Deze veelzijdigheid maakt de camping met jachthaven, een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. 

Ontdekken vanaf het water

Heeft u een eigen boot of huurt u er een? Hoe dan ook, vanaf onze jachthaven kunt u verschillende kanten op. Vaar bijvoorbeeld de Gieseplas over naar Giesbeek en ga daar gezellig lunchen. U kunt ook de IJssel op of af varen. Zo maakt u bijvoorbeeld een langere tocht naar Rheden.

Per auto op pad

Met de auto kunt u alle kanten op. Ga bijvoorbeeld een dagje shoppen in Arnhem of drink een biertje op een van de gezellige terrassen. Wilt u meer natuur zien? Dan is de Nationaal Park Veluwezoom iets voor u!

Boek direct uw vakantie

Bent u al helemaal enthousiast over onze camping bij Arnhem? U kunt uw vakantie voor 2024 al boeken! We hopen u snel te zien.

Boek uw vakantie