Camping Gelderland

Fijne faciliteiten, een mooie en veelzijdige omgeving en vermaak voor jong en oud. Welkom bij Recreatiepark de Veerstal, de leukste camping van Gelderland!

Natuur, altijd om de hoek bij de camping in Gelderland

Wanneer men denkt aan Gelderland, is de Veluwe niet weg te denken. Onze camping in Gelderland ligt op slechts 20 minuten rijden vanaf Nationaal Park Veluwezoom. Een prachtige wandeling of fietstocht door de groene streken is dan ook altijd een goede keuze. 

Een dagje Arnhem combineren met wat rust en natuur? Bekijk Park Sonsbeek, te voet of met de fiets kunt u hier prima een dagdeel rondlopen en ontdekken. Leer over de watervak in het park of drink een kop koffie bij de Molenplaats Sonsbeek.

camping gelderland watersport

Paradijs voor waterliefhebbers

Onze camping in Gelderland met jachthaven is een waarlijk paradijs voor waterliefhebbers. Op pad met de boot vanaf de camping. Of vanaf de ligweide toekijken over het water naar de watersporters. Het kan allemaal bij Recreatiepark de Veerstal. Heeft u geen eigen boot? U kunt een elektrische boot bij ons huren. Informeer bij onze receptie voor de mogelijkheden en tarieven.

Ontdek de jachthaven

Kamperen of huren bij de camping in Gelderland?

Een eigen kampeermiddel in bezit? Kom gezellig kamperen aan het water! Groene omgeving, uitzicht op het water en bovenal een gemoedelijke sfeer. Dat is kamperen bij onze camping bij Arnhem.  De kampeerplaatsen staan op het trekkersveld, deze is geschikt voor tenten, caravans, vouwwagens en campers.

Wat zit bij de kampeerplaats inbegrepen?

  • 6 ampère stroom standaard
  • Diverse watertappunten
  • Aankomst vanaf 13:00 uur
  • Vertrek tot 12:00 uur

camping gelderland luxe accommodaties

Genieten met een luxe accommodatie

Heeft u geen eigen kampeermiddel of geniet u simpelweg meer van de luxe van een accommodatie? Bij onze camping in Gelderland is er altijd een optie voor u. Onze accommodaties zijn geschikt van 2 tot 8 personen, met verschillende accommodatietypes. Kiest u voor een gezellig en modern chalet? Of past een vakantiehuis met luxe badkamer beter bij uw vakantie?

Bekijk alle accommodaties

'' Onverwachts een paar dagen weg naar dit park. Mooi nieuw chalet, waterrijke omgeving, voor de kinderen heerlijk spelen in binnen- en binnenspeeltuin en ook nog een uurtje kunnen bowlen.''  - Marloes van Gelder (Google Review)