Camping aan het water

Kamperen aan het water, een jachthaven bij de camping en een heerlijke ligweide om te genieten van uw vakantie. Recreatiepark de Veerstal is een heerlijke camping aan het water waar het heerlijk vertoeven is.

Boek direct een vakantie aan het water

Altijd iets te beleven op de camping aan het water

Vervelen is geen optie voor u bij onze camping in Gelderland. Onze faciliteiten zijn ook gesteld op het wisselvallige Nederlandse weer. Dus ook wanneer er wat minder zonuren zijn, heeft u genoeg opties om te kiezen.

camping aan het water

Genieten van het water

Wat is er nu lekkerder dan op pad gaan met de boot tijdens uw vakantie? Lekker dobberen over het water of varen naar een dorpje in de buurt. Door onze centrale ligging en goede verbinding met de IJssel en de Rijn, kunt u alle kanten op. Heeft u geen eigen boot? Het is ook mogelijk om een boot te huren bij onze jachthaven.

Onze ligweide biedt voor iedereen wel iets, genieten van een goed boek dat u eindelijk uit kan lezen of spelen met de (klein)kinderen in het water. Op het strand kunt u op het zand liggen of er voor kiezen om een ligbedje te gebruiken. Achter het strand is ook een stuk gras, dus ook als u niet van zand houdt kunt u genieten bij het water.

Voor de echte avonturier hebben wij nog een extreme watersport: Flyboarden. Door harde waterdruk onder uw voeten is het mogelijk om over het water te bewegen! Wanneer u het onder controle heeft is het zelfs mogelijk om te stunten zoals salto's en andere sprongen. Durft u het aan?

Bekijk alle faciliteiten

Mag mijn hond mee naar de camping aan het water?

Ja! Uw trouwe viervoeter kunt u natuurlijk niet thuis achterlaten. Daarom kunt u tot twee honden per plaats meenemen tijdens uw verblijf. Let u wel op dat uw hond ten allen tijden is aangelijnd?

Verblijven op een camping aan het water

Ziet u het al voor zich? Wakker worden met een temperatuur in de 20, ontbijten voor uw kampeermiddel of accommodatie. De hele dag nog kunnen indelen naar waar u zelf zin in heeft. Dat is toch echt vakantie? Bij onze camping aan het water kan het allemaal of u nu toe bent aan rust of avontuur.

Kamperen bij Arnhem

Onze kampeerplaatsen zijn te vinden op een groot trekkersveld. De ruimte plaatsen zijn voorzien van gras, stroom en diverse watertappunten. Ook zijn de kampeerplaatsen geschikt voor tenten, caravans, vouwwagens en campers. Elk kampeermiddel is dus welkom.

Boek uw kampeerplaats aan het water

camping aan het water chalet

Accommodatie huren in Gelderland

Of het nu een lange vakantie, weekendje weg of een weekje er tussenuit is. Het gemak van een accommodatie bij de camping aan het water is groots. Simpelweg de auto inpakken en op pad gaan. Bij aankomst kunt u de auto uitladen, boodschappen in de koelkast leggen en genieten van uw vakantie. Bij vertrek is het inpakken, uitchecken en gaan. Heerlijk toch?

3 type accommodaties

  • Slaapton voor 4 personen: een knusse ton als perfecte uitvalsbasis
  • 6 soorten chalets: ruime keuze chalets voor elk grootte gezin
  • 2 soorten vakantiehuizen: Voor families en vrienden

Bekijk alle accommodaties