U bent hier: Home  »  Bowling  »  Bowling Arnhem

Op zoek naar bowling in Arnhem?

Gezellig een avondje bowlen in de omgeving van Arnhem. Waar ga je dan naar toe? De Korenmarkt, de Schelmseweg of toch Zevenaar? Dat zijn de geijkte plaatsen om te bowlen in en om Arnhem. Maar sinds kort is er een hele leuke bowlingbaan in de buurt van Arnhem bijgekomen. Bowlingbaan de Veerstal.

Deze bowlingbaan heeft alles wat je van een goede bowlingbaan kunt verwachten en meer. Zes banen, discobowling, een gezellige bar. Maar wat deze bowlingbaan in de regio van Arnhem zo bijzonder maakt is de ligging. Als onderdeel van Recreatiepark de Veerstal, is er nog veel meer te doen dan alleen bowling. Wat dacht je van een gezellig restaurant met een groot en zonnig terras, een grote speeltuin met trampolines en een leuke binnenspeeltuin. Kortom, een echt uitje voor jong en oud.

Bowlingbaan aan het water, vlak bij Arnhem

Waar in Arnhem kun je nu zeggen dat je kunt bowlen aan het water? Dat kan alleen bij de Veerstal. Het recreatiepark ligt aan de Rhederlaagse meren, een populair gebied voor watersporters. Slechts 15 minuten rijden vanaf het centrum van Arnhem, bevind je je in een mooi en rustig natuurgebied. Natuurlijk is de bowlingbaan zelf binnen, maar is het niet heerlijk om het bowlen te kunnen combineren met een bezoekje aan het meer? Even lekker wandelen en de kinderen laten rennen op het strand.

Eten en bowlen op het recreatiepark

De bowlingbaan is gevestigd op een recreatiepark. Ook als u niet op het park verblijft, kun je gebruik maken van de faciliteiten. Ons à la carte restaurant heeft een uitgebreid menu met vlees, vis en vegetarische gerechten. Ben je met een groep van minimaal 6 personen, maak dan gebruik van ons voordelige bowlingarrangement. Voor slechts € 17,50 kun je een uur bowlen en kiezen uit een 5-tal hoofdgerechten.

Bowling voor kinderen

Het mooie van Bowlingbaan de Veerstal is dat er naast het bowlen zoveel te doen is voor de kinderen. Natuurlijk is de bowlingbaan óók gericht op de kinderen. Rekjes langs de baan, een hulpstuk om de bal te laten rollen en het populaire discobowlen zijn standaard. Maar zijn ze uitgebowld of nog te klein om mee te kunnen doen, dan staan er twee mooie speeltuinen op hun te wachten. De grote en veilige buitenspeeltuin heeft onder andere twee grote trampolines. En is het wat slechter weer? Dan kunnen ze zich uitleven in de indoor-speeltuin. Deze bevindt zich boven de bowlingbaan, dus lekker dichtbij. Maak je gebruik van het voordelige bowlingarrangement, dan is de toegang tot deze indoor-speeltuin gratis.

Ook voor bowling kinderfeestjes is de Veerstal natuurlijk helemaal te gek. We hebben diverse arrangementen waar je bowlen, eten en spelen kunt combineren.

Bowlingbaan de Veerstal, de plek om te bowlen in de omgeving van Arnhem

Kortom, om te bowlen in Gelderland ga je niet naar de Korenmarkt, de Schelmseweg of Zevenaar, maar naar recreatiegebied Rhederlaag bij Giesbeek. Daar is een avondje of middagje bowlen een echt uitje voor iedereen.

Bowlingbaan vlak bij Arnhem   Bowlen omgeving Arnhem

Heeft u vragen ?