Ons animatieteam

Het animatieteam op recreatiepark De Veerstal zorgt voor een bruisend programma vol vermaak en activiteiten, waardoor u een onvergetelijke tijd beleeft!

De Veerstal heeft een animatieteam met enthousiaste en daarvoor opgeleide jonge mensen en stagiairs. Vóór aanvang seizoen stellen zij een jaarprogramma samen met grote activiteiten. Zowel kinderen van dagrecreanten als van langer verblijvende gasten kunnen hieraan meedoen. In de meeste gevallen zijn hier geen kosten aan verbonden.

Daarnaast organiseren onze collega’s in de paarse t-shirts en hoodies ook dagelijkse activiteiten voor alle kinderen. Bijvoorbeeld: “mini discoshow” elke vooravond om 18 uur op het veld bij de foodtruck, en sport & spelopdrachten die de stagiairs vanuit hun opleiding moeten uitvoeren.

Activiteiten die wij niet organiseren, maar waar wij wel onze prachtige velden ter beschikking voor stellen, zijn meestal niet gratis. Een voorbeeld hiervan is het befaamde en jaarlijks terugkerend luchtkussenfestival van Kidspret.